Altijd al een leren heren jas willen kopen?

Leuk dat jullie mijn blog weer gevonden hebben. Vandaag weer een goede tip voor het geven van een origineel cadeau. Het is er wel eentje aan de dure kant, namelijk het kopen van een leren heren jas. Dit soort jassen zijn vaak dan ook duur maar zijn zeker de moeite waard om aan te schaffen. Zo had ik er laatst eentje gekocht voor mijn vriendje. Dit omdat hij zijn Master opleiding gehaald had, vond ik dat hij wel een ‘duur’ geschenk verdiende.

Natuurlijk moest het wel geheim blijven. En omdat zij vaak naast elkaar zitten met onze laptop op schoot kon ik er dus niet stiekem naar op zoek gaan. Zo had ik dit dus tijdens mijn werk gedaan. Ik heb elke dag namelijk één uur pauze en dus was dat een goed moment om eens online te gaan kijken naar een goede kleding webshop.

Deze site is wel een aanrader hoor

leren heren jasPer toeval kwam ik dan ook terecht bij leathershopdoci.nl. Wat mij opviel aan de site waren de prijzen. Ik was dan ook meerdere websites af gegaan en zij zijn naar mijn mening dan ook echt de goedkoopste. Verder hebben zij een mooi assortiment. Dus had ik er uiteindelijk eentje uitgezocht in de hoop dat hij die mooi vond. Het was namelijk een kleur die hij normaal niet draagt, namelijk een donker blauwe jas.

Uiteindelijk was er er dan ook erg blij mee. Weer een geslaagd cadeau dus!