Een Ipad oplader van hoge kwaliteit

De uitvinding van tablets vond ik altijd zo onnodig. Ik heb zelf een iPhone en een Macbook, dus toentertijd vroeg ik me nog af waarom je dan ook een tablet nodig zou hebben. Sinds die tijd ben ik echter van mening veranderd, want deze dingen zijn echt gaaf en geven je mogelijkheden die je niet hebt met een laptop of met een gsm. Laatst had ik dan ook een nieuwe Ipad oplader nodig.
Begrijp me niet verkeerd. De kwaliteit van Apple ligt ver boven die van andere producten. Toch kan natuurlijk ook hier wel eens iets kapot gaan. Zo gebeurde dat dus laatst ook met mijn Ipad oplader, daar was het namelijk mee gedaan. Ik had dan ook dringend een nieuwe oplader nodig, want ik doe veel van mijn werk via de Ipad.
Dat klinkt wellicht raar, maar zo een tablet vind ik tegenwoordig echt ontzettend handig en ik zou er niet meer zonder willen. Ik doe vooral mijn marketing, zoals het schrijven van emails en proposals via mijn Ipad. Dat vind ik lekker makkelijk, omdat ik dan niet de hele tijd achter mijn bureau moet zitten. Ook lees ik veel Kindle boeken om mijn tablet, dat doe ik dan vooral in bed, en daar is het echt niet handig om op een computer te zitten en natuurlijk is een mobiel hier veel te klein voor.

apple_ipad_8_pins_camera_connection_kit (2) apple_iphone_ipad_oordopjes apple_30_pins_to_8_pins_converter_with_jackplug

Een nieuwe Ipad oplader kopen

Kortom, ik wilde zo snel mogelijk een nieuwe oplader voor mijn Ipad vinden, maar ik wilde hier ook niet teveel geld aan uitgeven. Dus ben ik online gaan zoeken, omdat je hier meestal van alles vindt voor een lagere prijs dan in de meeste winkels. En ja hoor, ik kwam Bizzix tegen. Die prijzen zagen er al veel beter uit. Dus gelijk besteld en de volgende dag al in huis!