Heerlijke geuren bij Parfumia

file_7_234_1De laatste tijd heb ik veel oude parfum flesjes opgemaakt zodat ik daarna weer nieuwe kon halen, anders heb ik er zo veel tegelijk. Toen ze eenmaal op waren ben ik naar de winkel gegaan om een heerlijk nieuw geurtje uit te kiezen alleen dit viel heel erg tegen de prijzen waren heel erg hoog en ze hadden veel te weinig op voorraad. Na dat ik thuis kwam ben ik maar eens op internet gaan kijken naar een website die parfum verkoopt en toen kwam ik bij Dames parfum uit, ik was er gelijk helemaal weg van !file_11_15

Frisse nieuwe geurtjes

Ik heb gelijk de hele website grondig bekeken en zag heerlijke geurtjes voorbij komen voor allemaal hele scherpe prijzen ik stond er versteld van en kon nauwelijks geloven dat zulke exclusieve merken zo goedkoop waren maar was er natuurlijk wel erg blij mee want het scheelt niet alleen veel geld maar je hebt ook altijd het geurtje wat je graag wilt want hun voorraad is heel erg groot. Ik heb toen een paar geurtjes uitgekozen waarvan ik zeker wist dat ik die lekker vond, aangezien ik er een paar tegelijk besteld had en de bestelling boven de honderd euro was werd het ook nog eens gratis thuis bezorgd ! Na een paar dagen had ik mijn heerlijke frisse nieuwe geurtjes binnen en kan ik er weer een paar maanden volop tegenaan, en als deze op zijn bestel ik ze zeker weten weer via de website van Parfumia voor weer een paar lekkere geurtjes.

lacostetouchofpink_2