Laat jouw medewerkers hier een heftruck opleiding volgen

heftruck opleiding

Elke magazijnmedewerker dient vakbekwaam om te kunnen gaan met een heftruck. Waar de regels vroeger niet streng werden nageleefd is dat vandaag de dag wel anders. Zo dient elke medewerkers die zo’n voertuig bestuurt een heftruck opleiding te volgen. Gelukkig voor jullie weet ik rijschool waarbij dit mogelijk is. Ik wil deze naam dan ook graag met jullie delen, al ga ik er wel vanuit dat de meeste hier al bekend mee zijn. Hun naam is verkeersschool Wesseldijk. Naar mijn weten zijn zij één van de grootste, misschien wel dé grootste, naam in de provincie Gelderland. Zo zie ik hun naam vaak op de weg, dit zijn wel meestal lesauto’s. Meerdere vriendinnen van mij hebben hier ook hun rijbewijs gehaald. Enkele van hun hebben ook een positieve recensie achtergelaten. Vooral de prijzen zijn hier laag ten opzichte van andere aanbieders. Daarnaast zijn de instructeurs erg goed en dragen zeker bij aan de kwaliteit van deze rijschool.

rijlessen

Meer info over deze opleiding

wesseldijkWanneer jij van plan bent de heftruck opleiding te gaan volgen, ziet deze er als volgt uit. Dit omdat jij een warehouse- of magazijnmedewerker bent, adviseer ik jou om naar de website verkeersschoolwesseldijk.nl te gaan. De cursus hier zal één of twee dagen duren. Gedurende deze periode zul je zowel de theorie als praktijk behalen. Daarnaast is het ook nog mogelijk vorkheftruck aanvullende praktijktraining en vorkheftruck vakbekwaamheid verlenging te volgen. Ik hoop jullie middels dit artikel voldoende te hebben geïnformeerd. Indien er nog vragen zijn, hoor ik deze graag.