Pennen bedrukken voor een persoonlijk cadeau

image (25)Mijn vriendinnen en ik hebben al jarenlang een bepaalde traditie. Omdat we erg veel tijd met elkaar besteden, geven we elkaar elke 6 maanden een persoonlijk cadeau. Dit jaar besloot ik om mijn pennen bedrukken te laten voor mijn vriendinnen. Het hoeft namelijk helemaal niets groots te zijn, maar wel iets persoonlijks. We hebben deze traditie oorspronkelijk in het leven geroepen omdat we graag een blijk van waardering wilden tonen aan elkaar.
Mijn vriendinnen en ik zijn namelijk al ruim 30 jaar bevriend, we kennen elkaar al van school en zijn door dik en dun gegaan. Een aantal jaar geleden, vlak voordat ik met het idee kwam om deze traditie in het leven te roepen, ging ik door een moeilijke scheiding. Ik woonde toen ver weg van huis en had twee kinderen. Mijn man, of nu ex-man, liet mij simpelweg stikken. Ik wist niet wat ik moest doen of waar ik naartoe moest. Op dat moment stonden mijn vriendinnen klaar en ik ben tijdelijk bij een van hun gaan wonen. Ze hebben me toen geholpen een nieuw woning te vinden.

image (27)54_Balpen-metalen-clipEen persoonlijk cadeau

Daarom wil ik nu elk jaar mijn dankbaarheid tonen. Dit jaar dacht ik eraan om een mooie pen voor ze te komen met hun initialen. Dit leek me gewoon een geweldig idee, maar ik moest deze pennen wel nog vinden. Ik kwam al gauw terecht op maxpennen.nl. Wat echter bijzonder is, is dat ik hier ook de mogelijkheid heb om deze pennen bedrukken te laten. Ik heb er dus gelijk twee besteld voor beide vriendinnen. De service was uitstekend, ik had ze enkele dagen later al mooi ingepakt in huis. En mijn vriendinnen waren er natuurlijk ook ontzettend blij mee en ik ook!