Prettige ervaringen met Nubikk damesschoenen

Nubikk--Zara-Backzip-short--01-v1Voor mijn werk was ik op zoek naar nette schoenen. Ik zocht naar comfortabele stappers met een klassieke uitstraling. Toch moest het ook weer niet stijf zijn, maar bij voorkeur een tikkeltje trendy en sportief. Die combinatie laat zich niet altijd makkelijk vinden. Ik ben dan ook niet altijd een gemakkelijke klant als het om schoenen gaat. Nubikk damesschoenen wisten me echter te overtuigen, omdat ze de uitstraling hadden waar ik naar op zoek was. Ik koos voor het Emma Doublezip laarsje, omdat het ritsje mij handig leek en de hak precies hoog genoeg was om zowel elegant als comfortabel te kunnen zijn.

Nubikk--leva-Pedding--01-v1

Comfort en vele combinatiemogelijkheden

Inmiddels draag ik ze regelmatig, en ik kan niet anders zeggen dan dat dit merk me uitstekend bevalt. De pasvorm is goed en de maat was geen enkel probleem. De rits scheelt ’s ochtends weer tijd: even aantrekken en klaar. Laatst heb ik er zelfs een lange boswandeling mee gemaakt, en daarbij heb ik geen moment last gehad van pijn. Ook achteraf niet. Nubikk damesschoenen zijn comfortabel; je voelt niet dat je ze draagt.
Een ander voordeel zijn de combinatiemogelijkheden. Ik heb gekozen voor neutraal zwart, omdat dat telkens weer een gemakkelijke kleur is. De ene keer draag ik mijn laarsjes met een spijkerbroek, de andere keer weer bij een rokje, maar het mooist vind ik ze in combinatie met mijn favoriete petite robe noir. Kortom: schoeisel dat iedere vrouw zichzelf zou moeten gunnen!

Nubikk--Leva-Chain--01-v1