Sauna cadeaubon is leuk om weg te geven!

wellness

Feest met vriendinnen

Al jarenlang heb ik een vriendinnengroep, wij kennen elkaar nog van de middelbare school! Omdat wij nu allemaal werken en andere dingen te doen hebben, is het vaak lastig met zijn allen af te spreken. Wij hebben nu de traditie elkaar in elk geval op tweede kerstdag allemaal te zien. Daar maken wij dan ook echt een feestje van. Wij hebben de hele dag door leuke dingen te doen samen en lekker veel lekkers te eten! Met kerst geven wij elkaar vaak geen cadeautjes, maar dit jaar wilde ik dat anders doen. Ik besloot voor kerst aan mijn vriendinnen een sauna cadeaubon te geven. Het leek mij een erg leuk idee, zodat wij binnenkort nog eens met zijn allen een dagje weg kunnen!

wellness

Samen een dagje weg

Het cadeau viel bij iedereen goed in de smaak, en wij hebben dezelfde dag een datum geprikt om samen naar de sauna te gaan. Gelukkig had niemand nog echte plannen in het nieuwe jaar, dus konden wij de perfecte datum uit zoeken. Ik moet er nog even op wachten, maar over een klein maandje zie ik al mijn vriendinnen weer samen! Wij gaan naar Thermen in Nijmegen, en daar lekker van de sauna genieten. Een sauna cadeaubon is echt iets leuks om te geven, omdat je zo een ervaring samen kunt delen. Of je geeft iemand natuurlijk een rustig dagje voor zichzelf, dat vinden veel mensen ook fijn, zonder dat zij daar zelfs snel voor zouden kiezen!