bto2 btoTwee maanden geleden was ik jarig en toen heb ik een prachtige game laptop gekregen van mijn ouders en opa en oma, ze hebben hier samen geld voor bij elkaar gelegd omdat ik erg houd van spelletjes spelen op de pc en console. Ze hebben op de site die ik hiervoor gelinkt heb een prachtige laptop uitgezocht met geweldige specificaties, de laptop heeft een super krachtige  Intel Core i7 processor en een van de beste NVIDIA videokaarten die echt alles aan kunnen, er is 32gb ram geheugen en er zit een vinger afdruk scanner op. Ik gebruik de laptop nu al twee maanden volop en heb nog geen enkele klacht ontdekt.

Precies wat ik wilde

De game laptop was precies wat ik hebben wou en hij functioneerde dan ook werkelijk perfect. Ik vind het het geld waard om te investeren in een goede pc omdat je met een van mindere kwaliteitbto1 een velen malen slechtere ervaring hebt omdat je telkens vast loopt omdat hij de spellen niet aan kan. Ook zal hij een stuk minder lang meegaan waardoor je dan weer een nieuwe moet aanschaffen waardoor je in principe meer geld kwijt bent op de lange termijn. Ik schrijf dit blog omdat ik erg positief ben over de laptop die mij geleverd is door het bedrijf en ik het daarom aan wil bevelen om hier je laptop te kopen.