Trouwen is niet alleen voor de bruid leuk

bruiloftIk heb volgende maand een bruiloft. Nu is dit niet alleen leuk voor mijn vriendin die gaat trouwen, maar ook voor mij! Dit geeft mij weer een excuus om te gaan shoppen. Ik moet natuurlijk op deze dag de keuze hebben tussen verschillende outfits. Ik weet nu namelijk nog niet wat ik die dag aan ga trekken. Ik heb daarom besloten om naar Amsterdam te gaan. Omdat je hier toch wel de meeste winkels hebt. Wellicht vind ik net dat ene jurkje waarvan ik zeker weet die niemand anders heeft. Ik ga hier trouwens naar toe met een vriendin die ook uitgenodigd is, dus we kunnen gezellig samen shoppen. Ik heb de gastenlijst al gezien dus wanneer ik samen ga lunchen in Amsterdam kan ik lekker gaan roddelen over wie er allemaal gaan komen.

bruiloft-en-trouwen

Het plannen van een bruiloft is zo gepiept!

logo_topToen ik  van de week bij de toekomstige bruid was om gezellig bij te praten kon het natuurlijk alleen maar over de bruiloft zelf gaan. Naast de gastenlijst was verder alles al geregeld zei zij. Ik vroeg ook nog of ik ergens mee kon helpen, met de voorbereiding, dat was dus niet meer nodig. Ik vroeg daarom ook hoe zij dit nu al allemaal geregeld had. Zij vertelde mij dat ze alles via ietsdoenofferte.nl geregeld en gepland had. Heel eenvoudig zelfs, zei ze. Het enige wat ze deed was duidelijke omschrijven van haar wensen online zetten en zo kreeg ze van meerdere bedrijven een offerte. Nadat ze een selectie gemaakt had van enkele bedrijven had ze nog een paar andere eisen. Uiteindelijk heeft ze samen met de ideale kandidaat de hele bruiloft georganiseerd. Nooit geweten dat je tegenwoordig zo eenvoudig online je bruiloft kan organiseren.