Zigaretten in Holland kopen

Onlangs hebben mijn  man en ik weer zigaretten Holland gekocht. Mijn man en ik wonen nu al weer een tijdje in Duitsland. Dit net over de grens. Wij komen nog wel heel vaak in Nederland en daar halen wij dan ook altijd onze tabakswaren. Wij halen dit bij een zaak waar er een heel groot assortiment is. Zelf ben ik een liefhebber van een shag en mijn man rookt liever een sigaar. Bij de zaak waar wij altijd naar toe gaan is dat allemaal te krijgen. De zaak waar wij het over hebben heet: Rutten bv en is gelegen in de plaats Venlo. 

Ruim assortiment aan koffie

Naast tabakswaren kan jij als liefhebber van koffie ook heel erg goed terecht. Zij hebben een divers assortiment aan koffieproducten zoals capsules, koffiebonen, koffiemachines en gewone koffie. Ook voor snoep en thee kan jij hier terecht. De medewerkers zijn heel erg vriendelijk en kunnen jou goed adviseren. Ook kan jij hier terecht als jij een leuk cadeau wilt kopen. Een doosje sigaren met een leuke accessoire erbij is altijd leuk om te geven aan een roker. Wil jij meer weten over dit bedrijf en over zigaretten in Holland kopen? Kijk dan eens op de website van deze onderneming.