Zoals jullie weten is shoppen mijn hobby! Ik vind het super om altijd de mooiste dingen te kopen voor de leukste prijzen. Pas geleden was het weer zo ver, ik heb een erg jong zusje van acht jaar en ik doe altijd veel leuke dingen met haar. Mijn zusje der hobby is zwemmen, ze vindt het heerlijk om zich lekker in het water te vermaken. Als we op vakantie gaan zwemt ze de hele dag, helaas verbrand ze eigenlijk elk jaar en daar wilde ik wat op verzinnen. Afgelopen zomer kon ze zelfs een paar dagen niet zwemmen en dit vond ik erg zielig voor haar. Daarom ben ik op zoek gegaan naar iets dat haar zou beschermen. Ik moest lang zoeken maar uiteindelijk kwam ik uit op de website van 4 Active Kidz, hier kan je een uv shirt kind kopen.  Dit is ideaal want dankzij dit t-shirt verbranden kinderen niet meer.

Een erg goed idee

De shirts zien er ook nog is leuk uit en daarom wist ik zeker dat ik zo’n shirt voor mijn zusje moest kopen. Inmiddels heb ik het uv shirt kind gekocht en al aan mijn zusje gegeven. Ik heb haar uitgelegd wat het shirt precies doet en ze vond dit fantastisch! Nu kan ze eindelijk de hele zomer lekker zwemmen zonder te verbranden. Ze is mij erg dankbaar en dat doet mij goed!