Voor Samsung galaxy sv s5 mini accessoires moet je echt bij i-Mania zijn!

logoWelkom allemaal, leuk dat jullie weer eens de tijd hebben genomen om mijn blog te lezen. Zoals jullie weten geef ik graag leuke cadeaus. Wanneer ik weer een geniale ingeving heb wat betreft een leuk cadeau dan deel ik deze gelijk met jullie. Zo heb ik vandaag natuurlijk ook een idee voor jullie, deze is alleen niet geniaal of origineel. Maar het er wel een om te onthouden. Ik weet zeker dat jij of iemand die je kent er een heeft. Het gaat namelijk over een beschermhoes voor je telefoon. De telefoons van vandaag gaan zo snel kapot als je ze laat vallen. Er zit haast elke keer wel zo’n vervelende barst in. De site waar ik een beschermhoes, of in mijn geval zo’n kapje koop is op i-mania.nl. Hier kun je voor alle telefoons bij terecht, dus ook bijvoorbeeld voor een Samsung galaxy sv s5 mini accessoires ben je hier op het goede adres.

Ik koop hier de accessoires voor mijn Samsung S5

power_bank_iphone_5Zoals gezegd heb ik een Samsung S5. Ik heb hier inmiddels al meerdere producten voor gekocht. Zo ook een powerbank. Omdat sommige van jullie wellicht niet weten wat dit betekent ga ik het voor jullie beschrijven. Een powerbank is eigenlijk niet meer dan een draadloze oplader. Van te voren laat je dit apparaat op en dan neem je die zo mee in de tas. Deze zijn vaak nog kleiner als je telefoon. Op deze manier hoef je nooit zonder batterij komen te staan. Dus voor de Samsung galaxy sv s5 mini accessoires moet je echt bij i-Mania zijn! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere toestellen.

S-SCS-7044_5